Zrnková káva - Colombia Decaf 100% Arabica

Zrnková káva - Colombia Decaf 100% Arabica

Množstvo
Forma kávy
Skladom - Dátum doručenia 15. 5. 2024
Čerstvo upražené - Pražíme v malých dávkach podľa vašich objednávok
9.40
Původ
Krajina a oblasť
Kolumbia - Cauca, Tolima, Antioquia and Eje Cafetero
Nadmorská výška
1 400 – 2 100 m.n.m.
Dátum zberu
2022/2023
Další informace
Odroda
Zmes rôznych odrôd vysokej kvality
Skladovanie
V suchu a temnu
Vhodnosť prípravy
Na espresso
Pražení a zpracování
Spracovanie
Plne premyté
Stupeň praženia
1
2
3
4
5

COLOMBIA/ARABICA - bez kofeina!

Colombia Tumbaga Sugarcane Decaf Excelso EP 2022/23

Chuťový profil: Intenzívna čokoládová a sladká chuť, z ktorej nespoznáte, že sa jedná o bezkofeínovú kávu, s tónmi jablka a karamelu.

CUPPINGOVÉ SKÓRE: 83,5 = VÝBEROVÁ KÁVA

Táto káva je ideálna na espresso.

O kolumbijskej káve

Kolumbijskú kávu pozná každý. Ešte aby nie! Krajina totiž patrí medzi najväčší vývozca kávy už od 19. storočia. Vďaka rôznorodému podnebiu a geografickým podmienkam nájdeme v kolumbijskej káve každý to svoje, jej variabilita je totiž nekonečná. Všeobecne kolumbijaská káva pochádza z troch regiónov: zo severu (kde je káva zemitejšia, hutnejšie), z centra Kolumbie (miestna káva začína byť viac citrusová a svieži) alebo z juhu, tunajšie káva je jemná, sladká a ovocná.

Kávová družstvá poctivo pracujú na rozvoji svojho odboru, to sa odráža aj v množstve certifikátov, ktoré kolumbijská káva každoročne získava. Nami vybraná káva je samozrejme faitrade, čo zaručuje, že farmári sú za prácu spravodlivo odmenení.

decaf2   decaf1   decaf3

O bezkofeinovej káve


Stvoriť dobrú bezkofeínovú kávu je umenie. A naš Tumbaga je toho jasným príkladom! Na výrobu bezkofeínovej kávy je dôležité zvoliť kávu s plným telom - teda vyššou sladkosťou a nižšou kyslosťou, pretože proces dekofeinácie obe vlastnosti zvýrazňuje. Pri dekofeinácii je využitý cukr (respektíve melasy az toho pochádza aj názov SUGARCANE DECAF PROCESS). ktorá prirodzene obsahuje zlúčeninu etylacetát. Kávové zrná sa namočia do vody a etylacetát sa nechá voľne cirkulovať medzi kávovými zrnami a pri tom na seba viaže kofeín. Po dosiahnutí požadovanej hladiny kofeínu sa kávové zrná nechajú uschnúť a zvyšky etylacetátu sa odstránia naparovaním.

ob11   ob3   ob1

Top 3 odporúčaní Pridať doporučenie
K tomuto produktu nebolo zatiaľ vložené žiadne hodnotenie. Buďte prví, kto pridá doporučenie .
Mohlo by sa vám páčiť

Nakupujte s nami bez obav

DOPRAVA
zadarmo
Na každý nákup nad 45 Eur cez Zásielkovňu, lebo nad 100 Eur cez PPL.
ČERSTVÁ KÁVA
z Beskyd
V Beskydách pre vás pražíme vlastnú kávu z bôbov z celého sveta. Denne av malých dávkach.
VERNOSTNÉ BODY
za každý nákup
A potom ich môžete uplatniť ako zľavu na nákup.
biscuit
Aby sa vám web dobre používal (Súhlas s cookies)

Na čo najpohodlnejšie používanie webu potrebujeme váš súhlas so spracovaním súborov cookies. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Povoliť všetko".

cog Nastavenie cookies

Upravte si cookies podľa vlastných preferencií.

angle_up Technické cookies - nevyhnutné pre správne fungovanie webu

Jedná sa o technické súbory, ktoré sú nevyhnutné na správne správanie našich webových stránok a všetkých ich funkcií. Používajú sa okrem iného na ukladanie produktov v nákupnom košíku, zobrazovanie produktov na prianie, ovládanie filtrov, osobného nastavenia a taktiež nastavenie súhlasu s používaním cookies. Pre tieto cookies nie je potrebný Váš súhlas a nie je možné ho ani odstrániť.

angle_up Analytické cookies - Google Analytics meranie návštevnosti stránok a používateľa

Tieto cookies nám umožňujú merať výkonnosť našich webových stránok a našich online kampaní. S ich pomocou zisťujeme počet návštev, zdroj návštev a ďalšie parametre. Zhromaždené údaje zisťujeme v agregovanej podobe, ktorá nám neumožňuje údaje dohľadať ku konkrétnemu užívateľovi. Pokiaľ tieto cookies deaktivujete, nebudeme môcť analyzovať výkonnosť našich webových stránok a optimalizovať ich pre čo najľahšie používanie.

angle_up Personalizované a reklamné cookies - pre skúsenosť šitú na mieru

Tieto cookies nám umožňujú lepšie zacieliť a vyhodnocovať marketingové kampane.